Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/166' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Mikko Kärppä #42 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Mikko Kärppä #42

Pelinumero: 42

Pelipaikka: Hyökkääjä

Pelinimi: Kärppä

Pelivuodet Keisari -paidassa: 9. (2002-2011)

Aikaisemmat seurat: KiMe, KyrPa, Kirkkonummen Rangers (ikämiehet), Fc Tuska

Parhainta Keisareissa:

Supersankarikyky, jonka haluaisit: Ilmaveivi


Motto:
"Elämän tarkoitus on kerätä kaikki majoneesi sammioihin!"

Tilastot kevääseen 2010 asti: 71+44=115, 38 min

Lisätietoa Kärpästä

Katsoessa Keisareiden vaihtoaitiota, kiinnittyy huomio ensimmäisenä porukan pitkäpartaisimpaan hemmoon, joka sattumoisin kantaa myös kapteenin nauhaa. Kyseessä on siis Mikko Kärppä, joka tunnetaan yleisemmin pelkällä sukunimellään. Sukunimen käyttö kutsumanimenä tuli yleiseksi käytänteeksi, kun eräässä liikunnan ryhmässä oli kolme Mikko -nimistä, joista opettaja sitten päätti käyttää sukunimeä erottaakseen heidät toisistaan.

Kärppä on pelannut Pallokeisareissa aivan alusta lähtien. Hän on siis nähnyt kaikki parhaat sekä vähän huonommatkin hetket alkaen otteluista, joissa ei ollut yhtään vaihtopelaajaa päättyen viime kevään Keisarigaala -risteilyyn, josta suurin kiitos kuuluu Kärpälle.

Kärppä on kova kärkkymään maalin edessä, josta onkin syntynyt käsite ”Kärpän paikka”. Tuolta paikalta Kärppä on tehnyt ison osan tehopisteistään, joita on kertynyt niin paljon, että tällä hetkellä hän sijaitsee Keisareiden maratontaulukossa sijalla kaksi.

Kärppä valittiin miesten kapteeniksi kauden 05-06 alussa eikä ole nauhastaan luopunut kuin satunnaisissa peleissä sen jälkeen.

Kärppä on kentän väriläiskä, jolla riittää tahtoa ja tsemppiä loppuun asti. Hän sanoo asiat niinkuin ne ovat, mutta jaksaa olla optimistinen viimeiseen pelisekuntiin asti. Aina hänestä ei ole juoksijaksi, mutta kukaan ei jää kylmäksi hänen läheisyydessään jo monet vastustajat ja tuomarit muistavatkin hänet vielä vuosienkin jälkeen.

Tämä empaattinen mörrimöykky ei ole aina samoilla linjoilla Enkelin kanssa, mutta kuten Keisarigaalassa saamansa ”Enkelin oma pelastusrengas” -lautanen osoittaa, voi Kärpän käsiin luottaa vaikka henkensä.

Kärppää voisikin sanoa yhdeksi Tosi Keisariksi sillä se aika ja energia, mitä hän on antanut sen eteen, mitä Pallokeisarit ovat tällä hetkellä, on korvaamatonta. Meidän kaikkien tulisi kiittää häntä tästä.
 
Keisarien eriydyttyä omaksi seurakseen, on Kärppä toiminut seuran varapuheenjohtajana koko seuran olemassa olon ajan. Hän on tuonnut erinäisiä enemmän ja vähemmän hedelmällisiä ideoita sekä omanlaistaan asiantuntemusta hallitustoimintaan.

Kärpän saamat palkinnot:

2002-2003 Vuoden yllättäjä
2003-2004 Vuoden asenne
2004-2005 Pistepörssin voittaja
2007-2008 Arvokkain pelaaja
kevät 2008 Pronssisen kruunun Keisari I
2008-2009 Pistepörssin voittaja

Kirjautuminen