Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/169' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Mikko Flythström #85 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Mikko Flythström #85

 

Pelinumero: 85

Pelipaikka: Puolustaja

Pelinimi: Flyde

Syntymävuosi: 1985

Mailakätisyys: Left

Pelivuodet Keisari -paidassa: 5. (2005-2008, 2009-2011)

Aikaisemmat seurat: -

Parhainta Keisareissa: Tyylikäs fiilis, jolla ei kumarrella muita.

Supersankarikyky, jonka haluaisit: Let's freeze the time :P

Motto: Jos et anna, oot suppea!

Tilastot kevääseen 2011 asti: 14+13=27, 6 min

Lisää tietoa Mikosta:

Mikko eli Flyde on värvätty mukaan Keisareihin rehellisesti sanottuna edesmeneen X-it:n terassilla. Tämän jälkeinen meno onkin historiankirjoihin kelpaavaa matskua. Taival alkoi siis syksyllä 2005.

Yksi maailman pervoimpiin kuuluvista ihmisistä, eli Flyde, on testaillut niin ikään monia pelipaikkoja ja nyt pääasiassa pelaa puolustajana ollen kuitenkin epävirallinen varamaalivahtikin.

Mikko on ollut mukana Keisarien ensimmäisessä hallituksessa ja nyt uusimmassa tuoden mukanaan mm. innostuksen kaikenlaisten tilastointien tekemiseen.

Flyde rakastaa matkustamista kaukomaissa sekä erilaisia strategiapelejä. Hän työskentelee perheyrityksessä vaihtaen laseja ja renkaita.

Flyde haluaisi olla naiskeisarien vakihieroja ja hetkittäin hän onkin saanut näyttää taitojaan hieromalla Keisarittarien rasittuneita pohkeita.

Nauravainen ja hyvin äänekäs vahvistus, joka teki paluun marraskuussa 2009 välivuoden sekä syksyisen Aasian reissun jälkeen.

Mikon saamat palkinnot:

2005-2006 Vuoden kehittyjä
2007 Vuoden Keisariteko
kevät 2011 Pronssisen kruunun Keisari XIV

 

Kirjautuminen