Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/177' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Serja Flythström # 96 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Serja Flythström # 96

 

Pelinumero: 96

Pelipaikka: Maalivahti

Pelinimi: Elukka

Pelivuodet Keisaripaidassa: 4. (2007-2011)

Aikaisemmat seurat: -

Parhainta Keisareissa:

Supersankarikyky, jonka haluaisit: Eipä ole sellaisia.

Motto: Kiva perse, panisin.

Tilastot kevääseen 2011 asti: 0+2=2

Lisätietoa Serjasta:

Keisarinaisten tämän hetkinen maalinvartija on Flythströmien sisarusparven nuorimmainen, heppahulluista hulluin, Serja alias Serjuli/Elukka jnejne.

Serja hyppäsi Keisarimeininkeihin mukaan todenteolla syksyllä 2007, kun alunperin veskaksi suunniteltu Anni halusikin erilaista säbätoimintaa ja vaihtoi seuraa kahden ensimmäisen turnauksen jälkeen.

Hetki meni maalitolppien väliin totuttelussa, mutta jo kauden lopussa Serja näytti olleen siellä aina. Nyt, pari kautta myöhemmin, on Serja yksi joukkueen tukipilareista, joka vaikka käsi vähän kipeänä jaksaa poimia marjoja ja varmistaa, että pelit päästään pelaamaan loppuun. :)

Serjan elämään kuuluu siviilissä avomies ja tämän lapset, hepat sekä työskentely lasien ja renkaiden parissa.

Ja niin joo: Serjan tunnistaa äänestä. Se on meinaan aikasen kova, taitaa olla ehkä hiukan sukuvika noilla Flythströmeillä, että ääni kyllä kuuluu. :)

Serjan saamat palkinnot:

2007-2008 Vuoden yllättäjä
2008-2009 Arvokkain pelaaja, MVP

Kirjautuminen