Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/180' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Tanja Flythström # 59 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Tanja Flythström # 59

 

Pelinumero: 59
Pelipaikka: Hyökkääjä.
Pelinimi: Flyttis
Syntymäaika: 6.3.1983
Mailakätisyys: Left
Pelivuodet Keisari -paidassa: 3. (2008-2011)
Aikaisemmat seurat: Ei oo.
Parhainta Keisareissa: Pieni porukka, joka yrittää pelata rennolla otteella.
Supersankarikyky, jonka haluaisit: Niit on niin monta!
Motto: Välil pitää vaan olla ja nauttia :)

Tilastot kevääseen 2011 asti: 8+6=14, 31 min

Lisää tietoa Tanjasta:

Myös Flythströmien esikoinen, Tanja, liittyi seuraamme kauden 2008-2009 loppupuolella. Taekwondon puolella aiemmat meriittinsä hankkinut neitonen tuli avittamaan loppukaudella vaivannutta pelaajapulaa ja sille tielle on jäänyt.

Tanja on monen paikan höylä; pääasiassa hän pelaa hyökkääjänä, mutta tällä kaudella on päässyt kokeilemaan niin puolustajana kuin maalivahtina oloa. Maalivahtina olo ainakin vakuutti kaikki; tällä kaudella ei tarvitse huolehtia siitä, että Serjan ollessa poissa, pitäisi maaliin laittaa vaan arpomalla joku. Maalien tekokin onnistuu ja Tanja onkin yksi Keisarien pistenikkareista.

Tanja on lyhyen Keisariuransa aikana ansioitunut jo hankkimalla seuralle sponsorin isäukkonsa firmasta, hyvältä näyttää siis. :)

Tanjan saamat palkinnot:

2009-2010 Pistepörssin voittaja
2010-2011 Vuoden Keisariteko

Kirjautuminen