Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/181' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Siru Mäkinen # 21 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Siru Mäkinen # 21

 

Pelinumero: 21

Pelipaikka: Hyökkääjä/puolustaja

Pelinimi: Pebbles

Syntymäaika: 12.3.91

Mailakätisyys: Left

Pelivuodet Keisari -paidassa: 4. (2006-2008, 2009-2011)

Aikaisemmat seurat: Pallokeisarit vain

Parhainta Keisareissa: Kaikki pitää hauskaa


Supersankarikyky, jonka haluaisit:
Kuunnella ihmisten ajatuksia, silloin kun itse haluan kuunnella

Motto: Täydelliseltä tuntuvat hetket loppuu liian nopeasti.

Tilastot kevääseen 2011 asti: 5+4=9, 27 min

Lisää tietoa Sirusta:

Tämä on pelaaja on kauden 06-07 naiskeisareiden tulokas, Mäkinen Jr. alias "Pebbles" eli Siru Mäkinen, joka vihdoin lähti seuraamaan isosiskonsa jalanjälkiä jättäen luistimet naulakkoon ja alkaen leikkimään salibandypallon kanssa.

Siru on Nummelan kasvatteja ja opiskelee Vihdin lukiossa. Taustalta löytyy mm. ringeten peluu, minkä takia säbämailakin pysyy hyvin kädessä. Ensimmäinen maalikin syntyi jo alokaskauden aikana. Onneksi myös perheen perinteitä seurattiin, kun Siru otti ensimmäisen jäähynsäkin kauden aikana.

Pebbles on iloinen ja naurava ei-ihan-pissis, jolla menee kausittain hiukan lujempaa, kuin mitä isosiskolle passaisi, onneksi kuitenkin sopivissa määrin. Hammaskoru vilkkuukin usein, kun Siru naureskelee jollekin asialle, jonka lukee kännykkänsä ruudulta tai meseikkunasta.

Siru käy töissä Nummelan jäähallilla, mikä palvelee hyvin tarkoitustaan: hänellä on näet ei-niin-salainen pakkomielle jääkiekkoilijoista. ;) Tällä työllä maksetaan lukuisat uudet paidat ja muut vaatteet sekä auton bensa. 

Ihana ja pehmoinen asennepelaaja, ei pelkää mitään.

Sirun saamat palkinnot:

2006-2007 Vuoden tulokas
2009-2010 Vuoden Stara

Kirjautuminen