Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/183' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Tuulia Laine # 38 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Tuulia Laine # 38

Pelinumero: 38

Pelipaikka: Hyökkääjä

Pelinimi: Tuutikki

Syntymävuosi: 1987

Mailakätisyys: Left

Pelivuodet Keisari -paidassa: 7. (2003-2008, 2009-2011)

Aikaisemmat seurat: Losb

Parhainta Keisareissa:
Joukkuehenki

Supersankarikyky, jonka haluaisit: Osata taikoa haltian lailla.

Motto: Kyl määki jos sääki ;)

Tilastot kevääseen 2010 asti: 11+11=22, 26 min

Lisää tietoa Tuitusta:

Tuulia aka. Tuittu tuli Keisaritta- reihin monien muiden LoSB -junnujen tavoin kokeilemaan siipiään aikuisten sarjoissa. Muut näistä junnuista ovat jo kokonaan lopettaneet, olleet välillä poissa ja tehneet paluun Keisaripaitaan jne. mutta Tuittu on uskollisesti pukenut sinikeltaisen paidan päälleen kausi toisensa jälkeen.

Tuittu on valittu kahdesti vuoden Asennepelaajaksi sekä nakutellut urallaan myös mukavasti pisteitä: Myös jäähyjä on tämä tuittuilija onnistunut keräämään 24 minuuttia, joista 10 yksinään kaudella 2006-2007. Tästä Korson Greasers -joukkue muistikin häntä Gaalassa komealla KORSO - paidalla. 

Vapaa-ajallaan tämä neiti harrastaa kahvilla käyntiä Mänttärin Shellillä (nyt myös tiskin toisella puolella) sekä ajelua erinäisten kavereiden kanssa.. Myös Lohjan baarit ovat tulleet tutuksi ja portsaritkin (erityisesti se yksi ;) muistavat hänet hyvin. Tanssilattiat on valloitettu kerta kerran jälkeen ja muihin lohjalaisiin säbäjengeihin pidetään tätäkin kautta ahkerasti yhteyksiä.

Tuulia on Keisaripersoona, jollaista ei toista löydy. Vaikka hänelläkin on aina välillä mieli maassa (jolloin hän halailee Remu -hauvelia), saadaan hänet heti paremmalle tuulelle muistelemalla menneitä toilailuja ja kehittelemällä kaikkea yhteiskivaa muiden Keisareiden kanssa. Tuutu on pelaaja, jota ilman Keisarit ei olisi Keisarit.

Tuulian saamat palkinnot:

2003-2004 Vuoden asenne
2004-2005 Vuoden hyökkäävä pelaaja
2004-2005 Vuoden Stara (fanien suosikki)
kevät 2008 Pronssisen kruunun Keisari V

 

Kirjautuminen