Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/208' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Mieskeisarien kauden avaus | pallokeisarit.com

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Mieskeisarien kauden avaus

Pallokeisareiden miehet aloittivat kylmässä lokakuussa  oman kautensa Vantaan Tiikeri-areenalla. Ensimmäisen otteluun keisarit saivatkin pitkästä aikaan roimasti pelaajia kun kentälle hyppäsi peräti 13 pelaajaa.

Kauden ensimmäiseksi vastustajaksi tuli Hyöky, jonka kanssa keisarit pelasivat tiukkaakin tiukemman väännön. Maaleja tehtailtiin vuorotahtiin aina kolmannelle erälle saakka, missä viimeiset 5 minuuttia olivat ratkaisevat. Tällöin Hyöky pääsi kahden maalin karkumatkalle mitä keisarit eivät enää saaneet kiinni.

Pistemiehinä kunnostautuivat Metso Juha 2+0,  Alapelto Jussi 1+1, Per Kokko 0+2, Flythström Mikko 1+0, Salonsaari Mika 1+0, Pihlajisto Markku 0+1. Jäähyminuuttien keräilyn aloitti Kiviluoma Mikko hankkimalla itselleen kaksi 2 minuutin jäähyä.

Parin tunnin paussin jälkeen keisareita vastaan asettui Tapuli Team. Tämä erittäin syötteliäs ja energinen joukkue sahasi keisarien jo valmiiksi väsyneen joukkueen ihan sekaisin ja maaleja alkoi syntymään. Pallo ei pomppinut millään keisareille, onni tuntui olevan kaikessa vastustajan puolella ja karkeat virheet kokonaisuudessa saivat kellot pysähtymään ajassa 38:48 12-0 tuloksen merkeissä.

Mainittakoon että vastustaja päästi yrittämään 12-0 maalia rankkarista mikä tuomittiin oudoin perustein. Jatkuvasta väärästä pelitavasta, varmaankin tuomarin tarkoittaen koko joukkuetta, koska tuomari arpoi jäähyä istumaan Flyden. Hän, joukkueen onneksi, joutuikin tämän koko 2 minuutin istumaan jäähyaitiossa, ensin maalivahtimme Samin tehden tyhjäksi vastustajan rankkarin ja tämän jälkeen keisarien tappaessa alivoiman. Flyde sai kuitenkin ottaa nimiinsä ottelun viimeisen maalin aika erikoisesti,vastustajan kopauttaessa tämän lapaan otti pallo Flyden mailasta kimmokkeen ja pujahti pahaa aavistamattoman Samin vierestä maalin perukoille.