Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/236' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Maalikarkelot Masalassa | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Maalikarkelot Masalassa

Keväisenä lauantai-päivänä Kirkkonummen Masalassa oli keisareilla vuorossa pitää sarjamme vastuuturnaus. Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui sarjakärki PakVi III, suurella asenteella pelanneet keisarit laittoivatkin yllättäen sarjakärjen ahtaalle latomalla maaleja oikein olan takaa. Tosin myös PakVI III teki niitä keisaripäätyynkin ja pelissä kirjattiinkin huimat 22 maalia.

Viimeisessä erässä keisarit vielä johtivat peliä 10-11, mutta PakVi III pelasi upporikasta tai köyhää ottamalla maalivahdin pois ja saivat viimeisillä sekunneilla tasoitettua peliin 11-11. Lähellä oli keisarien ensimmäinen voitto tämän kauden sarjassa, mutta hyvillä mielin pistekkin kelpaa. Keisarien pelin tehomies oli Jussi Tallqvist tehoilla 2+2.

Päivän viimeisessä pelissä vuoroon asettui lohkokakkonen StoKi. Kentällisen verran pelaajia vähentyneenä ja ilman ykkösmaalivahtia peliin lähtenyt keisarilauma ei vastustajalle pärjänny. Stoki teki tappavaan tahtiin maaleja alusta asti ja huolimatta parista keisarimaalista, peli keskeytettiin toisessa erässä tilanteeseen 2-14. Voitto StoKi:lle.