Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/243' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Naisten vastuuturnauksesta voitto sekä hyvinkin kovan pelin treeniä | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Naisten vastuuturnauksesta voitto sekä hyvinkin kovan pelin treeniä

Esportilla 19.3. oli Keisarittarien vastuuturnaus. Päivä alkoi mukavasti, kun vastaan asettui pinkkisyydestään tuttu Botox. Keisarittarien ja Botoxin väliset pelit ovat olleet aina tiukkoja (edellistä kohtaamista lukuunottamatta, jolloin Botox voitti Keisarittaret 5-0) ja nyt lähdettiinkin hakemaan kauden toista voittoa sekä johtoasemaa Botoxin ja Keisarittarien välisissä mittelöissä.

Botox pääsi yllättämään veskari Marian ensimmäisessä erässä, tehden pelin avausmaalin, mutta tämän jälkeen Maria oli terästä ja nappasi kiinni kaikki maalintekoyritykset. Botoxin maali jäikin heidän ainokaisekseen. Keisarittaret sen sijaan osuivat kahdesti. Molemmat maalit teki Pisteri, syötöt menivät Mäkisen sisaruksille. Pisterin hienojen osumien ja Keisarittarien upean pelin jälkeen voitot ovat Keisarittarille 3 ja Botoxille 1.

Päivän viimeisessä pelissä asettui vastaan Hammers, jota vastaan edellinen peli oli jo hyvin fyysistä ja tuomareiden vihellysherkkyyttä koettelevaa. Edellinen peli päättyi Hammersille 8-0 ja nyt haluttiinkin vähentää maalien syntyä.

Ensimmäinen erä oli Keisarittarille hiukan synkkä, sillä Hammers tuli päälle ja koska tuomarit halusivat näköjään antaa pelaajien pelata niin kovaa kuin halusivat, niin Keisarittaret jäivät täysin jalkoihin. Toisessa erässä pelaajat kuitenkin havahtuivat ja alkoivat pelata vastustajien kanssa yhtä kovaa. Maalitilanteitakin saatiin aikaiseksi, mutta vastustajan veskari nappasi ne helposti. Keisarittaret pääsivät kuitenkin erinomaisesti takaisin mukaan peliin ja mustan ensimmäisen erän jälkeen pelin lopputulos oli Hammersille 5-0.