Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/10' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Keisarifanius | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Keisarifanius

 

KeisaRINTOJEN historia

Tulossa...


Fanius tänä päivänä
Keisarifanius on yhä hieno asia, josta Keisarit tunnetaan vastustajajoukkueiden parissa, sillä voidaan heittää ilmaan kysymys, kuinka monella miesten 6. divarin joukkueella on yhtä näyttävä kannustusporukka kuin aina silloin tällöin keltaisiin T-paitoihin sonnustautuvat KeisaRINNAT, jotka lakanoin ja huudoin tekevät parhaansa tsempatakseen miehet voittoon. Sama homma toimii toisinkin päin, vaikkakin naisten peleissä harvemmin nähdään KeisaRINNAT -paitoja katsomossa.
 
 
Mitkä rinnat ja kärsät?
Jokaisesta sarjapelistä annetaan kolmelle pelaajalle rintoja tai kärsiä. Miehet siis saavat rintoja ja naiset kärsiä. Rinnat päättää salainen rintakomitea, joka ilmoittaa päätöksestään aina mahdollisimman pian webmasterille. Kärsiä pohdiskelee turnauskohtaisesti paikallaolijoista koottu ryhmä, joka niin ikään paljastaa antamansa kärsät vain webmasterille, joka päivittää ne sellaisenaan otteluraportteihin. Joukkueenjohto ei puutu annettaviin rintoihin tai kärsiin.
 
Rintojen ja kärsien antamisen perusteena on muista tähdistöistä poiketen enemmänkin visuaalinen ja muutoin viihteellinen näkökulma. Rintoja ja kärsiä voi saada pelaaja, joka yritti tehdä ilmaveivin viihdyttääkseen faneja, mutta ei sitten onnistunutkaan. Rinnan tai kärsän siis ansaitsee pelaaja, joka omalla esityksellään sykähdyttää fanit, pelillisellä taidolla tai tasolla ei ole suurtakaan merkitystä.
 
Kauden loputtua rinnat ja kärsät lasketaan yhteen ja eniten niitä kauden aikana saalistaneet palkitaan. Tällä fanit haluavat omalta osaltaan tukea Keisariaatetta, johon kuuluu kiinteästi ajatus, ettei pelaaminen ole niin vakavaa, vaan tärkein asia on pitää hauskaa.
 
Rekvisiitasta se fani tunnetaan
Tunnetuin Keisarifanin varuste on komea, keltainen KeisaRINNAT -paita. Lisäksi valikoimissa on tällä hetkellä Pallokeisarit collariasuja. Katso lisää nettikauppalinkistä!

Lisäksi, jottei päätä paleltaisi pakkasella ulkona, on tarjolla myös uskomattoman hip Pallokeisarit -pipo, jota löytyy tummansinisenä sekä mustana. Hinta on vaivaiset 5 euroa ja niitä saa ostaa Anulta. Kysy lisää anu.makinen(at)gmail.com