Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/3' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Keisarihistoriikki | pallokeisarit.com

Keisarihistoriikki

Perustaminen

Pallokeisarit sai alkunsa Humanistisen Ammattikorkeakoulun Lohjan koulutusyksikössä, kun eräs nimeltä mainitsematon opettaja antoi eräälle opetusryhmälleen koulutehtäväksi yhdistyksen perustamisen.

Paajasen Jyrki, Kainulaisen Toni ja Kuneliuksen Harri sitten suunnittelivat salibandyseuran perustamisen ja koska konsepti oli oikeastikin toimiva, päättivät pojat perustaa oikeasti yhdistyksen, jonka nimeksi tuli Pallokeisarit ry. Pallokeisareihin alettiin värväämään pelaajia Kanneljärven opistolta ja HUMAK:n Lohjan yksikön opiskelijoista.

Joukkueen puuhamieheksi ja kapteeniksi valikoitui Jykä, jolla oli jo tuolloin takanaan mittava salibandyura. Kevätkausi 2002 pelattiin harjoituspelejä ja pidetiin enemmän ja vähemmän säännöllisiä harjoituksia opiston Muumissa eli liikuntasalissa. Peleissä näkyi jo tuolloin suuri ja mahtava huutosakki KeisaRINNAT, jonka tunnusmerkiksi on myöhemmin tullut kirkkaankeltaiset paidat.


Joukko alkuperäsiä Keisarimiehiä.

 

Lue myös Keisareiden alkutaipaleesta kertova Epävirallinen Keisarihistoriikki