Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://www.pallokeisarit.com/node/582' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 2018-2019 | pallokeisarit.com

2018-2019

Kausi 2018-2019 oli aika perinteinen kausi. Kauden aikana vietettiin pikkujouluja, sekä toukokuussa Keisarigaalaa ja sen jatkoina Keisariristeilyä, jonne osallistui pitkästä aikaa ennätysmäärä, 30 keisarimielistä. 

PK Boners oli kolmatta kautta miesten viidennessä divisionassa ja erona edellisiin kausiin oli mm. se, että joukkueessa pitkään vaikuttaneet Jokelan veljekset päättivät Keisariuransa toistaiseksi. Joukkue jäi siis myös ilman maalivahtia, mihin löydettiin ratkaisu vasta loppukaudesta, kun Heikki Ankkuri liittyi rosteriin. Muuten kokoonpano pysyi edellisvuosien tyylisenä, ja pistenikkareina olivat myös samat pelaajat. Lähtökohtaisesti kausi oli vaikea ja joukkueen kantava voima Joni Särkelä kommentoi kautta yhdellä sanalla "Pettymys". Voittoja tuli kuitenkin muutama kappale, joten PK Boners saa yrittää paremmalla onnella vitosdivarissa myös ensi kaudella. 

Naisten kausi alkoi tuttuun tapaan pelaajavaihdoksilla, mutta tilanne oli siinä mielessä positiivinen, että lisenssipelaajia oli enemmän kuin useampaan vuoteen. Uusina pelaajina mukaan saatiin ketjullinen väkeä, kun mukaan liittyi useammasta vastustajajoukkueesta tutut Jenni Keisu ja Mari Torkko, sekä uusina tuttavuuksina Sanna Rulamo ja Hanne Korppi. Tulipa tilanteita, jolloin puolustuksessa kunnostautuneita konkareita oli "pakko" nostaa peleissä hyökkäämään, koska pakkeja oli paikalla ns. liikaa. Kauden aikana tapahtui myös jokunen kerta, että peliin päästiin täydellä kolmella kentällä. Kausi sisälsi paljon tasaisia vääntöjä, joiden pohjalta voittoja olisi voinut olla jokunen enemmänkin. Naisten kautta väritti myös maalivahtihaaste, mutta onneksi kaikki sarjapeleissä maalissa olleet pelaajat loistivat, eikä yksikään peli kaatunut maalivahtiin. Loppukeväästä maalivahtihaasteeseen tuli auttamaan Ronja Suomi. Vuoden aikana tahkottiin tuttuun tapaan sekä Kesä- että Talviliigaa. 

Myös M13 koki joitakin muutoksia joukkueen kokoonpanossa, joista merkittävin koettiin maalin suulla, kun kehiin hyppäsi Matti Ruskokivi. Vahvistukseksi puolustukseen saatiin mm. Topi Kuusitie ja juoksukone Mathias Hagback. Hyökkäyksestä uusia tuulia peliin toivat Aleksi Pitkänen, Mikko Mäkelä ja Tommi Laaksonen. Treenivastustajan puuttuessa M13 päätti osallistua miesten alueliigaan, jonka myötä saimme yhdeksälle treenivuorolle kovan kotiottelun. Kausi alkoi divisioonan puolella neljällä voitolla, ja keikuimme kahden turnauksen jälkeen suoran nousijan paikalla. Alueliigan puolella startti oli vähemmän mairitteleva, ja erityisesti ylempien divisioonien joukkueet rokottivat meitä kovalla kädellä. Lopulta tämä huono vire heijastui myös divarin puolelle, jossa seuraavat neljä peliä päättyivät tappioon. Joulukuun alussa joukkueen peli ja ilme sai kovan buustin alueliigan ensimmäisestä voitosta, ja hyvä joulukuu jatkui kauden parhaimpiin peliesityksiin lukeutuneella turnauksella Ruskeasuolla. Kevätpuolella alueliigan parantuneet otteet poikivat lisää voittoja ja pisteitä, joista osa ylemmän divisioonan joukkueista. Loppusijoitukseksi muodostui 5. tila, kerättyämme saldon 6-0-12, 12 pistettä. Divisioonassa joulun jälkeisistä neljästä ottelusta kertyi kolme voittoa. Lopulta viimeisen turnauksen panokseksi jäi kolmannen sijan varmistaminen, jonka joukkue klaarasi tyylillä pelaamalla kauden ehjimmän turnauksen ja ottamalla kaksi tylyä voittoa. 

Bonuksena; Olli Ahopelto siirtyi tämän kauden pisteiden myötä seuran maratontaulukon piikkipaikalle, ja on ensimmäinen keisari 200:n pisteen kerhossa!

Pallokeisarit Bonersin lohko 18-19 M5D

Naisten lohko 18-19 N4D
M13 lohko 18-19 M5D

Kaudella 2018-2019 Keisarigaalassa palkitut

Vuoden hyökkäävä pelaaja 

Sami Tamminen

 

Niina Niittymaa

 

Olli Ahopelto

Vuoden puolustava pelaaja 

Mitja Peltola
 

Jenni Janas

 

Topi Kuusitie

Vuoden asennepelaaja 

Jesse Koskiluoma

 

Katja Nikunen

 

Petri Mattila

Vuoden tulokas 

Heikki Ankkuri
 

Hanne Korppi

 

Topi Kuusitie

Pistepörssin voittaja 

Miki Peltola (17+8=25)

 

Sanna Rulamo (7+4=11)

 

Jussi Kurri (18+22=40)

Arvokkain pelaaja MVP

Joni Särkelä

 

Niina Niittymaa

 

Jussi Kurri (vuoden Mats)

 

Muita jaettuja palkintoja:

Pronssisen kruunun Keisari -tunnustukset saivat:

XLII Katja Nikunen
XLIII Olli Ahopelto
XLIV Niko Hento
XLV Mitja Peltola
XLVI Miki Peltola

Vuoden Keisariteko -palkinto annettiin Jere Virtaselle aktiivisesta toiminnasta M13:n taustajoukoissa. 

 

Joukkueiden kokoonpanot 

Pallokeisarit Boners

3    Oskari Pirinen

8    Valtteri Ruuskanen

10  Jarno Virtanen

11  Dan Rosenqvist

16  Mitja Peltola

19  Sami Tamminen

23  Joni Särkelä C

27 Víctor Rodríguez Navarro

31  Antti Heiskanen

50  Mika Leppänen

56  Olli Sorvari

65  Jesse Koskiluoma

67  Niko Hento

77  Sami Laine

90  Matias Pirinen

92  Miki Peltola

Arttu Sorvari

Naiset

1    Ronja Suomi MV

4    Mia Fast 

5    Riikka Raukola

7    Tiina Alapeteri-Ojanperä

9    Mandy Pajari 

10   Mirjami Rokka

11   Anu Mäkinen C

13   Mari Torkko

19   Annika Nordqvist

21   Riina Repo

20   Jaana Martikainen

22   Minna Löytynoja

23   Sanna Rulamo

24   Mejreme Miftari MV

25   Jenni Keisu

28   Katja Nikunen

32   Niina Niittymaa

35   Nina Koivula

78   Hanne Korppi

91   Jenni Janas

Valmentaja

Hilla Lankinen

Talviliigarinkiläiset

61   Saara Äikäs

74   Jenni Raappana

77   Maisa Soininen

M13

1    Niko Mörsky (MV)

2    Aleksi Pitkänen

3    Topi Kuustie

4    Mikko Mäkelä

6    Matias Hagback

7    Jere Virtanen

8    Jonathan Slant

9    Jussi Kurri

11  Arsi Pulli

13  Jaakko Isoviita (C)

19  Juha Kolari

20  Joonas Virtanen

21  Tommi Laaksonen

23  Olli Ahopelto

27  Mikko Nummela

35  Matti Ruskokivi (MV)

44  Antti Makkonen

77  Jaro Hasu

79  Petri Mattila

82  Mikko Taponen

99  Ville Itkonen